7.03.2008 г., 20:02 ч.

Мразя те 

  Поезия » Любовна
583 0 1

Мразя те

 

Мразя те заради нежните ти устни,

които ме разтапят цяла.

Мразя те заради целувките ти вкусни,

които ме потапят във омая.

 

Мразя те заради блясъка в очите,

който подчинява ме безгрешно.

Мразя те заради сълзите,

грейнали в очите ми от смях.

 

Мразя те, но не, не е така.

Силно те обичам, безпощадно.

Обичам твоята силна ръка,

която ме прегръща топло, жадно.

 

 

© Тонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??