Мразя те, защото ме изгаряш!
Мразя те, защото ме боли!
Искам те, но теб те няма!
Болката убива всичко в мен!
Ти минаваш като торнадо през мен!
Забил си се в мислите ми,
като габърче в обувката!
Мразя те, защото те обичам!
Върни се! При мен върни се!
© Ралица Лазарова Всички права запазени