Aug 17, 2007, 1:27 PM

Мразя те! 

  Poetry
774 0 7

Мразя те, защото ме изгаряш!
Мразя те, защото ме боли!
Искам те, но теб те няма!
Болката убива всичко в мен!
Ти минаваш като торнадо през мен!
Забил си се в мислите ми,
като габърче в обувката!
Мразя те, защото те обичам!
Върни се! При мен върни се!

© Ралица Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??