25.03.2008 г., 21:54 ч.

Мразя те (се)... защото те обичам... 

  Поезия
866 0 6

                                              Мразя те (се)... защото те обичам...

 

 

Когато с мен си много мила,

страхувам се да се отпусна...

От любовта ти нямам никаква закрила,

цената е голяма, за да бъде вкусна...

 

След нощ, окъпана в блаженство,

редят се дълги дни... безвестни...

Умееш да си блян... до съвършенство,

победите за теб не могат да са лесни...

 

Очакването ме влудява,

знаеш го... нали от теб се ражда...

Харесва ти... сърцето ми да сгряваш,

а след това да га оставяш в сажди...

 

За теб е простичко игра... аз не издържам,

след теб не мога повече да тичам...

Животът ми единствено във твоя се съдържа...

Мразя те (се)... защото те обичам...

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??