1.08.2008 г., 8:41 ч.

Music For Lovers 

  Поезия » Любовна
558 0 10

Навън е тъмно... във душите ни е тихо,

загледани... един във друг, мълчим,

през думите препускаме, обвити

в копнежа... с другия да споделим.

 

И да намерим пристан във душата му,

и себе си... да възродим,

и да изтрием тайно отпечатъка,

белязал ни... като фатален филм.

 

И зная, че си някъде наблизо,

около мен във въздуха трептиш,

и светлината ти е птица бързокрила,

и търся мислите ти... чакам да ме приютиш.

 

Усещаш ме... във вятъра съм скрита,

обгръщам те като дихание в нощта

и чувствата.... полепнали, се стичат

от моята... към твоята душа.

 

И образ нямаме... невидими сме още,

очите ни... отворени не виждат,

но нощите... на белите покои

обгръщат ни и страстно ни насищат.

 

И зная... че те има нереално,

достатъчен... в душата ми оставаш,

познаваш ме... гадаеш... приласкаваш,

обгръщаш ме... създаваш ме... желаеш.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??