22.12.2007 г., 10:03 ч.

music inside 

  Поезия » Любовна
514 0 1



моите неща,
в моите очи,
в моята глава,
в моите мечти...


чудя се на себе си кога ще задържа
чувство някое по-дълго в таз река,
в спокойния вихър, наречен моя душа,
дали ще съумея в мелодия да облека...

редени тонове като картина,
следващи една и съща цел -
всяко силно чувство, що там има,
да се превърне във красив модел...

© Окоморе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??