13.07.2007 г., 13:03 ч.

МУЗА 

  Поезия
519 0 4
 

               МУЗА

 

Ти просто си замина

и сякаш ме забрави.

 Но аз без теб умирам,

не знам какво да правя.

Как искам да изпиташ

 и ти тъга по мене!

За мен животът няма,

                     няма смисъл,

щом с теб сме разделени.

            Ти някога ми рече:

             "Ще бъда муза твоя!"

             а днес си далече...

              Какъв живот е тоя?!


Делиш легло със друга,

а аз на други пея.

Но зная - ще се влюбиш

 и с таз мечта живея.

Душата ти обичам,

че тя е част от Рая

и цял живот след теб

            ще тичам, тичам

и с теб ще съм накрая!

          Ти някога ми рече:

          "Ще бъда муза твоя!",

         а днес си далече...

           Какъв живот е тоя!?

         

            Какъв живот е тоя...


121204

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки намира своята муза на различните етапи от живота си има нужда от различна муза.Бъди весела,защото го заслужаваш!
  • Тъжно е... Сега ще търсиш музата в много лица, но все ще ти се струва, че не и е там мястото... Дано неговата муза го разочарова, за да се върне...
  • Хубав стих и песен, Нуше!
    Поздрави!
  • Явно музата ти не те е напусналаБраво!!!
Предложения
: ??:??