26.02.2018 г., 13:25 ч.

Музика и Красота 

  Поезия
243 0 0

Чета във нета тук за фонографа...
измислен бил от Кро и Едисон.
А после Берлингер е патентовал
изделието ново - Грамофон.

Обаче глупости са туй, от памтивека
известно е - създателят е Бог!
И немислима глупост за човека
е да си мисли, че мислител е дълбок.

Върти се все така, красиво-синя 
в краката ни Планетата Земя!
Дали е само плоча или диня?
Не зная. Но е Музика. И Красота.

© Ангел Милев Всички права запазени

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215373545642713&set=a.1251146809641.2037142.1558627086&type=3&theater 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??