19.10.2008 г., 12:14 ч.

My Dream 

  Поезия » Любовна
714 0 0

Непрекъснато те чувам в ума ми.
И тази нощ ти пак посети съня ми.
Дойде при мен и ме прегърна.
С цялата си любов  ме обгърна.


 

Погледна ме с твойте  тъмни очи.
И сам видя, че в мойте има сълзи.
После ме хвана за ръка и ми показа друг свят.
Свят, в който има място за мен и теб.

 

Ти ми сподели твоята любов.
И ми каза, че за моята си готов.
Усетих как твоето сърце бие с моето в един такт.
И разбрах, че няма връщане назад.

 

В един момент ме прониза студа.
И той разруши ми съня.
Събудих се облята в сълзи...
Видях, че ти до мен не си.
Не искаш ли всичко да е както преди? - Само Аз и Ти?


 

В Миналото Грешките Остават
В Настоящето Сме Аз и Ти
В Бъдещето...  Нашите Мечти

 

28.07.2008 г.

© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??