28.08.2008 г., 10:55 ч.

my name is Elmer. I like music. I've liked music ever since I can remember 

  Поезия » Бели стихове
552 0 8

капаните на рисунки

отделени една от друга

с тънки абаносови рамки

присъствам в диалога

изcтудени кресла

дъх по прозореца

повече вляво

отколкото вдясно

ще се откажеш ли

?

елмър, няма по-верни

отговори от първия

в графиката

аз

продължавай напред

без мен

можеш

забрави

първи квадрат

очите на слънцето

пронизани от дума

започваща с L

някой друг ден

не сега

бързам по дяволите

и ме болят ръцете от студ

по-продълговатото парче

светлина

започва леко да нагарча

ел Камино

върви с мен

елмър, последният шкаф отгоре надолу

тирбушонът е там

жълтите страници също

и ми сипи една чаша

втори квадрат

пеперуди кацат на грифа на цигулката

прекрасно прекрасно

някой друг ден

жестове коса

подчертани с молив

saturn grey

номерът на абоната е изключен

последен квадрат

бяло

виолончело с петна от дъжд

валял през март

елмър, някой друг ден

друг

сега ще вървя

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??