7.10.2009 г., 17:19 ч.

Място в класацията 

  Поезия
579 0 13

Място в класацията

 


Често буди ме – да се похвали:

„Стих написах, но едва ли

ще го прочетеш сега –

ти сам решаваш си кога.

 

Само трябва да гласуваш,

няма нужда да умуваш...

да напишеш коментар –

щом приятел си ми стар!

 

П(р)очитатели намирам,

но до тебе пак опирам –

за глас е нужна регистрация,

а искам място в таз класация.”

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??