20.08.2012 г., 11:50 ч.

мъдрост 

  Поезия » Философска
597 0 4

Станах мъдра. Спрях на завоя.

Огледах приятели. Враговете ги знам.

Задгърбих и клюка и злоба -

станах ли мъдра, не знам.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??