29.12.2019 г., 18:17 ч.

"Мъдрото" прозрение на Бойко за Перник 

  Поезия » Хумористична
501 0 0

"За Перник - вода от пещерата там -

между онези сталактони.

През неолита я обитавах сам,

ще горят отново бушони*."

 

*Тоест други ще поемат отговорност за безводието в града.

Осмивам думите на Бойко:"Има вода в пещерите за Перник."

 

novini.bg/bylgariya/politika/574954

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??