26.06.2008 г., 14:36 ч.

Мъгливи виждания 

  Поезия » Любовна
380 0 1

 Наведох се към теб.

 Докоснах тези мъгливи виждания.

Осветих пътя си с паяжина.

Погледнах светлината на нощта.

Преобразих се в жената Вампир.

Но видях тръпката, който изгаря тялото.

Погалих твойте мисли в любовно сияние.

Намерих те,  като въглен.

Топя се в твойте устни.

Търкулвам се в преградите на дъжда.

Роня се като трапчинка.

Видях те и откраднах стъкленото ти сърце.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ама това изобщо не ми прилича на поезия, според мен е просто един текст, но...това си е лично мое мнение...
Предложения
: ??:??