17.09.2023 г., 14:03 ч.

Мъжемислие 

  Поезия » Хумористична
171 2 5

Върти ми се в главата празна
(като хамстерче на колело)
идея някаква разнообразна,
за мъжката ни орис и тегло.

Естествена е връзката с жените,
(тез нежни и коварни дяволици)
които шетат ни в мечтите
във видения от голота и цици...

Отнесох се, забравих мисълта,
остана само женска анатомия...
И вечната за всеки мъж мечта -
За малка, скромна, тиха... оргия...

03.09.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??