29.06.2007 г., 9:58 ч.

мъЖка 

  Поезия
988 0 4
 

Черножълти слънчогледи в чернобелите ми мисли.


Дългите 

        мигли на

                   последна надежда

                      постилат пухени пътеки щастие.

Стъпвам памучено, а

очите ми са в цикъл. Без превръзки.


Няма пробиване тая груба Женска поезия в тази неЖна мъЖка дърЖава!

© Силвия Дончева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??