14.02.2020 г., 22:38 ч.

Мъжките ви чувства 

  Поезия » Любовна
724 0 0

Мъжките ви чувства
 

Да паднат днес всички маски
на гордите и силните жени,
стига сме си слагали окраски

да крием, че, без любов, не ни боли.

 

Да молим за любов, не ни прилича
от измислени и приказни герои. 
Нека истински и вярно ни обича
и цялата ни гордост -той е. 

 

По дяволите мъжките им чувства,
разтичани по няколко пътеки,
облещени по всяка женска фуста
и глухи за сърдечните съвети.

 

И днес, ако стрелите от любов,
не отворят вълшебства, като Сезам,
по-добре да вдигнем чаши с вино
и се напием за Трифонзарезан!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??