21.08.2014 г., 18:19 ч.

Мъжкото сако 

  Поезия » Любовна
367 0 1

Мъжкото сако

 

Да сме секси, красиви жените обичаме,

а мъжете стилни да са с риза, със сако,

ние феерични рокли с голи рамене обличаме,

независимо от настоящия сезон...

 

В пек и студ това не се променя,

жената с тънка рокля е, нищо че е жена,

мъжът с костюм винаги я кани на вечеря,

замисляли ли сте защо всъщност е така?

 

Защото той види ли я, ще я погледне запленено,

и тялото ù, слабите му ангели ще събуди,

а след вечерята навън ще е студено,

той ще свали сакото си без да се почуди...

 

Ще ù го предложи с познатите думи,

„Вземи го, ще замръзнеш цялата”,

а после без да са се прегърнали, нито целунали,

неговата дреха ще ù обгърне тялото...

 

А когато за раздяла дойде време

и тя посегне да го съблече:

той ще каже: „Задръж го, че е студено,

ще ми го върнеш някоя вечер...”

 

И ето вече имат повод за среща,

колко мъдро стилът подкрепя любовта...

И не забравяйте, красивите рокли, за дните горещи,

са направени да се съчетават с мъжки сака...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах много идеята, но има нужда от доста за да зазвучи добре.

    И когато се питаш "какво да облека"
    не забравяй никога, красиви рокли,
    се съчетават с само мъжките сака...
Предложения
: ??:??