… не те погалва само със ръце
и не на думи само те обича,
за него си и крехко стъбълце,
и вярна на повелите му жрица.
Мъжът е мъж, когато съумява
да те накара да се чувстваш жива
и с думи искрени отвътре сгрява
душата ти. И всеки ден долива
магия. Измисля хиляди причини,
с които да те кара да се смееш
и по безбройни начини Любима
без думи да те нарече умее.
Мъжът е мъж, когато разгадае
кое те прави истински значима
и как сърцето със любов се гали...
Когато Мъж е, Обич е неизлечима!
© Таня Донова Всички права запазени