18.11.2008 г., 9:25 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
420 0 1

Виждам навсякъде около мен

приказни чудеса, наречени любов!

А вътре в мен всичко иска да изкрещи,

къде мога да открия това най-скъпо чувство!?

 

Всеки път, когато се вгледам в нечии очи,

не мога да открия онези сини очи, които обичах!

Искам отново да обичам тези сини очи,

ала не мога, защото сърцето ми е от лед!

 

Искам някой ден този кошмар да свърши

и да мога да обичам нечие сърце!

Но уви, научен съм любовта само,

болката да усещам от тази липса!

 

Да, когато искам да се влюбя в някое момиче,

не мога, защото сърцето ми подсказва, че ще боли!

Кажи ми, сърце, кога ще мога да обичам пак?

Кажи ми, сърце, защо ме боли толкова много, кажи?

 

Да излея мъката ми вече нямам сила,

защото в сърцето мое вече няма сълзи!

Да излея гнева си аз нямам сила,

защото тази любов ми отне всичко!

Къде е любовта? Къде е любовта?

 

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??