10.01.2024 г., 9:44 ч.

Мъките греховни 

  Поезия » Любовна
109 1 0

Ти си тръгна и ме остави,

но сърцето ми не те забрави.

В мъките греховни, 

душата ми твоето име помни.
Всяка вечер аз те чакам

и от болката не ще избягам.

Върни се и ме обичай,

от мен повече не се отричай.

Твоя ще бъда до края

и ще отида с тебе в рая.

Всичко ще ти дам

и ще ти се отдам.

Любовта ми към теб ще гори

завинаги в сърцето ми...

© Кристина Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??