23.11.2016 г., 19:08 ч.

Мълчалива обич 

  Поезия » Любовна
673 3 4

                      "Доведе ме на бурята плача"

                                       Д. Дамянов ("Приказка")

 

 

Обичам те!

Какво друго с очите

                           да ти кажа?!

Прости ми!

Не искам да те моля...,

само ще си тръгна...!

Не питай,

защото много ме боли..!

А е време,

път ме чака..!

Да, по-силният си тръгва!!?

Дали е тъй?!

Нима без Обич може да си силен!?

Не се обръщам,

но не от гордост!

Мъжете - нямат право на сълзи..!

А аз?!

Нищо! Нека капят!

Не са от слабост,

а от болката,

че те обичам още...,

но "трябва" да си тръгна..!

Друмникът -

бурята и пътищата го зоват...

 

                      Шани

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ви благодаря
  • Всичко правим за нашето " Обичам те". Но и любовта прави всичко за нас. Тази творба е от онези плачещи творби, които не се забравят...ще си я нося отвътре...
  • Има много чувство в стиха ти, ако малко нагласиш и римите ще твориш шедьоври, повярвай ми. Успех!
  • Мълчаливата обич често е болезнена, а очите казват толкова много!
    Поздрав, Шани!
Предложения
: ??:??