2.12.2007 г., 8:56 ч.

Мълчаливо 

  Поезия » Любовна
703 0 4

Мълчаливо

 

Мълчаливи сенки край нас стоят.

Мълчаливи думи се гонят.

Мълчаливо стене вятър в нощта.

Мълчаливо окото сълза отрони.

Мълчаливи звезди проблясват едва.

Мълчаливо сърцето е със стрела  прободено.

Мълчаливи са чашите с вино от вечерта.

Мълчалив е и танцът в нощта.

Мълчаливи секунди се гонят.

Мълчаливи сме и ние сега

зад маските си на клоуни.

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??