11.10.2007 г., 14:32 ч.

мълчание 

  Поезия
646 0 3
 

Ти не обещаваш нищо

и не искаш обещания,

ала любовта изисква,

моли, даже със мълчание.


Твоите очи ме молят,

моите горят във плен,

но от устни ми се ронят

думи чужди и  за мен


Тази обич е нелепа!

Ти очакваш да ти дам

всичко, що не си изрекъл,

аз пък искам ли, не знам...


Искаш да те любя тихо,

да се примиря с неща -

мънички неща, които

в мен треперят през нощта...

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??