8.03.2005 г., 17:34 ч.

Мълчание 

  Поезия
1265 0 1
 
С думи ти не би могъл да ме опишеш.
И не по думите разбирам
колко силно ме обичаш.

С думи докрай не можеш да ме разтълкуваш.
Не би могъл на лист хартия,
чувствата си към мен да нарисуваш.

Не са ти нужни думи за да ме отпратиш.
Без думи аз сама ще си отида.

Колко пъти тръгвам и оставам.
Но не заради думите сме още двама.

Не искам да говорим, по-добре да замълчим,
защото думите не знаят, какво в сърцата си таим.

Думите отдавна са излишни.
Каквото и да е не казвай нищо.


              

© Ася Арсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??