5.05.2009 г., 8:39 ч.

Мълчание 

  Поезия » Любовна
680 0 1

Мълчание

 

Вълни от страст.

Течение в сърцето.

Любовта на власт.

Потъвам в морето.

 

Тя - смела и красива,

аз - с нея в екстаз и отчаяние...

Слънцето с мен в унисон,

а тя стои, втренчена, в мълчание.

 

Страховити тръпки.

Маршът на самотата.

Розовите пъпки -

в тях може би е добротата.

 

Потайност в сянката на нощта.

Искам да я убия!

В себе си чувствам мощта.

Копнея, не крия.

 

Сърцето ми се разтрепери,

заради сълзи и клевети.

То иска крила да разпери.

Моля те, с него бъди!

© Армагедон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??