27.10.2007 г., 17:08 ч.

Мълчи 

  Поезия » Любовна
844 0 6

      

Какво е една душа без любов?

Не знам, ти ми кажи.

Твоето сърце все мълчи...

Какви са едни красиви очи,

но без милост и мечти?

Не знам, отговори ми ти,

стига вече, не мълчи...

Какви са едни прекрасни силни ръце,

но студени са те?

Не знам, ти това сподели,

но сърцето ти пак мълчи...

Аз ще ти кажа, не се мъчи

душата без любов,

очите без мечти,

ръцете студени,

това си ти!

Дяволски прокле ме

да се влюбя в паметник на тишината.

Кой си ти, странник. Рицар,

който ме рани?

Хайде, пак мълчи..

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??