22.05.2014 г., 9:12 ч.

Мълчи си 

  Поезия
477 0 10

Днес не искам купидонова стрела,
щом сърцето ми отново ще прониже,
а само нашите подпламнали тела
да се докосват и да има близост.


Нали не вярвам в гръмките слова,
пред тях съм някак си безсилен,
но все жадувам истински това -
пак тебе нежничко да милвам.


Виж, не искам невъзможните неща,
нито да ти свалям днес звездите,
аз тръпна да те цункам във нощта,
а ти постой! И позволи ми! И мълчи си!

 

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??