Искаш да бъдеш сам!
Искаш да бъдеш без мен!
Искаш да лъжеш всяко момиче
и тя да е поредната играчка за теб.
Но кажи ми, няма ли да ти омръзне от толкова много лъжи
и един ден да си кажеш “Постъпих гадно, нали?”
Няма ли да ти е мъчно за едно момиче със сини очи,
© З о р и Всички права запазени