31.07.2014 г., 22:05 ч.

Мъркане на котка 

  Поезия
744 0 2


Понякога е като мъркане на котка
приятен и спокоен
трябва да е тихо
за да можеш да го чуеш

Друг път е като чупене на кости
невъзможно болезнен
оглушително плашещ
и ти пукат ребрата от желание и болка

Странен и невинен е
повече странен
невинен само докато спи

Понякога напомня на Буковски
със своята циничност
играта му на думи
и тази на живот

Можеш с кеф да го напсуваш
от сърце и с хъс
а после да му кажеш
колко го обичаш
да ти се изсмее
да му се изсмееш
и всичко да остане в парка
и в мъркането на уличната котка



© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??