Защо аз не мога да дишам.
Всички казват,че аз умирам.
Но аз все още се чувствам жива
Аз няма да вярвам на техните лъжи,
които аз мога все още да видя през тези очи.
Помощ аз не съм мъртва,
събудете ме от този ад,
кажете ми че аз сам жива.
Пищейки в глухи уши,
сега те спират и виждат моите сълзи.
Моята душа не може да издържа на болката,
Ще им повярвам че съм мъртва.
Мъртва.
© Блек Всички права запазени