Роден без душа
медията е твоята съдба
вярваш без контрол
бунтар на планета от петрол
Господ кой е
каква причина
какво казват хората
късметлията взема
съди мъртва клетка
Замразена душа
деца пред бариера
без вина
тъпа мъртва клетка
Изрязан анти-социален
късметлия без контрол
зад решетка
Мъртва клетка
×P.R.
. D.C.
© Stew Carrey Всички права запазени