Nov 14, 2024, 10:02 AM

Мъртва клетка 

  Poetry
23 0 0

Роден без душа

медията е твоята съдба

вярваш без контрол

бунтар на планета от петрол

 

Господ кой е

каква причина

какво казват хората

късметлията взема

съди мъртва клетка

 

Замразена душа

деца пред бариера

без вина

тъпа мъртва клетка

 

Изрязан анти-социален

късметлия без контрол

зад решетка

Мъртва клетка

 

×P.R. 

. D.C.

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??