30.01.2007 г., 0:56 ч.

На 22 

  Поезия
515 1 3
Пред теб са най-красивите години,
криле на птица ти даряват те,
да литнеш смело с тях към висините,
да стигнеш недостъпни върхове.

От всичко в шепите да вземеш,
и най-прекрасното от любовта,
надеждата в теб да не угасва,
след мрака винаги да има светлина.

Назад обърнеш ли се, да съзираш
успехи все посяти с крехко зрънце.
По пътя вечно да те следва,
незалязващото твое слънце.


На Б. за рожденият му ден...

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??