21.08.2019 г., 7:32 ч.

На Ани 

  Поезия » Любовна
349 1 0

Загубих те, защото съм олигофрен.
Не осъзнавах, какво значиш ти за мен.
Ти за мен си любовта.
Искам да сме вечността.
Искам времето назад да върна.
Искам пак да те прегърна. 
Искам пламъка в твоите очи.
Искам да те любя до зори.
Ти за мене бе прекрасна.
Но уви, не можах да порасна. 
Не намерих дума вярна,
затова сега душата ми е празна. 
Ти намери друг и аз не те виня, 
след като любовта си не зная как да изразя.

 

Бъди Щастлива Ани....
 

© kon4e Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??