5.11.2009 г., 13:11 ч.

На Ани Монева (Anita765), с обич! 

  Поезия » Друга
1110 0 20

Провокирано от http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=189709

 

 

 

Едно петаче в твоите очи
огрява днес тъмата.
Не е уж златно, а блести
и топли, гали ми душата.

Когато мъката се свий
на топка в мойто гърло,
със твойта обич ме завий,
поспри ме, да побъбрим.

 

И с двете, топлите ръце, 
предай ми малко сила.
Приятелското ти сърце
за мен вода е жива!

 

 

 

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??