25.01.2012 г., 13:39 ч.

На Бени 

  Поезия » Друга
537 0 0

На прага на новия живот.

На истинския път в началото стоиш...

Крачка време те дели да

поемеш отговорностите, които

по твоята пътека ще изкачат.

Ще има трудности,

ще има пречки,

но ти си силна и сигурна съм -

ще ги преодолееш...

Ще има болки, ще има щастие.

Ще има мъки и веселие.

Тръни и рози ще има по пътя.

Но зная, че с твоята сила и любов

и с нашите любов и подкрепа ще

стигнеш на върха... 

 

29.05.2010г.

© Георгина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??