20.05.2010 г., 10:23 ч.

На боядисан кон 

  Поезия
763 0 2

                                          НА БОЯДИСАН КОН

 

 

                                   Нека да отворим сърцата си

                                   и като мълнии света да извървим -

                                   с полет висок на ръба на пропастта

                                   и пред устата на горящия ад.

 

 

                                   Да гледаме слънцето лице в лице,

                                   да слушаме песента на лудия човек;

                                   а после - страстно

                                                 и със лунатично обаяние -

                                   да се изгубим,

                                                       тъй препускайки

                                                                          на боядисан кон.

© Димитър Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??