10.01.2005 г., 15:31 ч.

НА БРАТ МИ 

  Поезия
997 0 1
КИЛОМЕТРИ СЕГА НИ ДЕЛЯТ,
НО ГЛАСЪТ ТИ ПО ЖИЦАТА МЕ СГРЯВА...

..КОЛКО ПЪТ ИЗВЪРВЯХМЕ СЪС ТЕБЕ ДО ДНЕС,
КОЛКО СЪЛЗИ ИЗПЛАКАХ НА ТВОЕТО РАМО?..

НО ЖИВОТЪТ СИ ТЕЧЕ, ВРЕМЕТО МИНАВА,
САМО НАШЕТО ПРИЯТЕЛСТВО ЖИВО ОСТАВА.
ДВАМА СМЕ С ТЕБЕ В ДОБРО И В ЗЛО.
ОПОРА В ТЪГАТА, ПРИЯТЕЛ В СМЕХА.

ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ НАШИТЕ ДНИ!
ТИ ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕШ В МОЙТО СЪРЦЕ!
И ДОРИ ЦЕЛИЯ СВЯТ МЕЖДУ НАС ДА СТОИ,
АЗ ПАК ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА НАШИТЕ ДНИ!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??