8.03.2009 г., 4:20 ч.

На брат ми 

  Поезия
736 0 2

На брат ми

 

Тази нощ те сънувах,

ти отново бе до мен,

живота ми напътстваше,

бдеше над моя ден.

 

Интересите ти бяха и мои,

примерът ти бе свят за мен,

с теб силно се гордеех

и хвалех се на всички, всеки ден!

 

Но край! Отново отворих очи.

Суровата истина бързо ме свести.

Ти няма повече да се върнеш

и братски пак да ме прегърнеш.

 

Няма те! Всичко било е сън!

Не искам пак да съм сам навън!

Не понасям вече да бленувам

и не искам повече да сънувам!

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??