Морето те очаква, каза ми го сутринта.
Иска мен и теб на своя бряг да види,
прегърнати, усмихнати, щастливи.
Тя е моята приятелка, при нея никога не съм се чуствал зле.
Тя е моята отдушница, всичко и споделям и винаги е съласна с мен.
Тя е моята закрилница, там моят огън гори спокойно,
въпреки силния вятър и големите вълни.
Аз съм сигурен, че тя ще те одобри, защото и тя иска
аз и ти да бъдем винаги готови за любов.
© Наско кирилов Всички права запазени