17.10.2012 г., 11:16 ч.

На брега на мечтите 

  Поезия » Любовна
1284 0 14

 

 

На брега на мечтите

Лазурен бряг. И среща на мечтите.
Морето с нежна ласка ни дари.
Потърсиха се най-напред очите ни,
а ти с усмивка всичко озари.

Полъхва бриз. В небето синеоко
се реят птици, пият светлина.
Две лястовици се целуват в полет
и аз размахвам мислено крила.

Потапям се в очите ти красиви -
планински недостъпни езера.
Изгрява слънце и с лъчи изпива
по устните ти първата роса.

 

  

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??