Сърце много болка носи
и не иска да ви прости.
Към вас имам много въпроси,
искам истината във вашите усти.
Но знам, че лъжата
за мнозина е идеал
и че обичате парата,
а за бедните не ви е жал.
Няма да ви съди душа,
макар гневът от мен да блика,
но помнете, че небесният Баща
на съд страшен ще ви извика!
© Георги Всички права запазени
Но пиши за животните - те са едно стъпало над политиканите.