30 янв. 2020 г., 10:49  

На българските политици 

  Поэзия » Гражданская
354 0 1

Сърце много болка носи

и не иска да ви прости.

Към вас имам много въпроси,

искам истината във вашите усти.

 

Но знам, че лъжата

за мнозина е идеал

и че обичате парата,

а за бедните не ви е жал.

 

Няма да ви съди душа,

макар гневът от мен да блика,

но помнете, че небесният Баща

на съд страшен ще ви извика!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??