13.03.2024 г., 6:15 ч.

На чаша вино! 

  Поезия » Друга
129 0 0

На чаша вино!

 

Вечер,тишина....красота,

чаша вино,мисли,самота.

молитва,мълчание..гот,свобода,

това е тя...Божествената простота!?

 

12.03.2024-Виена

 

Харесване

Коментар

Споделяне

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??