Недей оставя стари рани...
разтворени...
да дебнат във ефира!
Крадци любовни...
скриват се в душите ни.
А после любовта умира...
Почистени, следите избледняват.
И времето рисува акварели...
За болка -
мъдрост ни предават...
В съдбата -
опитност приели!