10.09.2006 г., 10:54 ч.

На Д 

  Поезия
875 0 28

На Д

 

Сами сме в този свят със теб,

понесли кръста си съдбовен.

Ти – с чистотата на дете,

а аз – приемливо греховен.

 

Сами сме, но благодарим

на Бог, че любовта ни даде

и сили – миг-живот да устоим;

от него пиейки, да бъдем жадни.
10. 9. 2006 г.

Добрич

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??