1.02.2007 г., 13:06 ч.

На Ди 

  Поезия
1189 0 7
Нека пръстите ми да говорят отново
по нежната ти кожа.
Не искам, вече и не мога с думи да говоря.
Не мога да покажа гласно, че те обичам и желая.
Ала усетиш ли изчезналия глас във моите пръсти,
изслушай го докрая.
Докрай почувствай, че без теб не съм завършен,
без теб не мога да съм цяло.
Живея половин човек, облечен в цяло тяло.

© Вълко Тодореев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??