Вече не ям захаросани думи (пълни с глутен).
Преди прекалявах и виж какво стана, влюбих се...
Ограничих и тестените илюзии,
защото от тях насита нямаше.
А газираните комплекси?
Тях съвсем ги спрях!
Излишно надуваха самочувствието на другите.
Доволна съм, свалих три килограма чуждо мнение.
© M.M Всички права запазени