19.07.2012 г., 13:50 ч.

На друг ли врече се? 

  Поезия » Любовна
559 0 0

Друг ли обичаш ти? 

На друг ли врече се, кажи! 

Някога оставих ли те аз сама?!

Някога предадох ли любовта?!

 

Казваш, че да сме заедно, невъзможно е.

Казвам ти: "Не е така"... Сините ти очи пак гледат ме тревожно.

Има някаква причина да се държиш така.

Но каква, не мога да разбера! 

 

Объркана си може би,

страх те е, че много ще боли,

че ще разбия на части сърцето ти?

Или на друг в любов врече се, кажи!

 

Никога не бих те наранил. 

От теб нищо не бих скрил. 

Моята любов е предостатъчно голяма,

но, любима, в любовта са нужни двама. 

 

 

 

 

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??